Hier vindt u een overzicht van actuele vacatures die online te vinden zijn. Tips kunt u ons altijd sturen via het contactformulier.

  • Stage lopen als webdesigner voor frontend development? Bekijk de vacature stagiair webdesign van Wielermagazine. Via Wielermagazine kun je als webdesigner voor frontend development in de praktijk aan de slag en leer je in korte tijd enorm veel over webdesign.
  • Overzicht website van vacaturebanken online : Vacaturelinq
  • Volg je een opleiding tot frontend developer of webdesigner? Kies dan de Webdesign stage van Snowzone: https://www.snowzone.nl/stage-webdesign-webdevelopment-stagiair-vacature/. Ga als frontend developer of webdesigner aan de slag met de verbetering van Snowzone en een aantal gerelateerde blogs / portalen. Je kunt zo enorm veel praktijk ervaring opdoen in de korte stage tijd.
  • Binq shops voor een uitdagende HBO marketing communicatie stage : Lees de vacature voor de marketing communicatie stage van Binq Shops. Kun jij een uitdaging aan? Tijdens de HBO marketing communicatie stage ga je namelijk direct in de praktijk aan de slag en worden je marketing skills in korte tijd flink aangescherpt!
  • Ga de uitdaging van Kerstpakketten idee aan in het kerstseizoen met deze HBO marketing en sales stage : hbo marketing sales stage van Kerstpakkette idee. Deze uitdagende stage HBO marketing en sales is alleen voor echte toppers weggelegd. laat dus weten of jij een sales stage als kerstpakketten verkoper aan kunt!
  • Een uitdagende opdracht tijdens je stage informatica programmeur? kies voor een stage informatica programmeur van Cross Internet. Ga aan de slag als php programmeur en verdiep je programmeer skills in korte tijd gigantisch! Deze informatica stage is alleen voor toppers weggelegd!
  • Lekker over fashion bloggen? Alles te weten komen tijdens je stage over online marketing? Kies voor online marketing stage fashion van Youstyle! Als online marketing specialist en redacteur van het Youstyle fashion blog mag je bloggen over mode en fashion gerelateerde onderwerpen, maar ga je ook nadenken hoe je websites zo in elkaar kunt zetten dat er via advertenties of andere marketing middelen geld mee verdient kan worden.

Opleidingen